搜尋此站:

2007-05-23

Starcraft 2 Gameplay Video

繼續前一篇的話題,Starcraft 2 的 Gameplay Video 啊已經可以在官網下載了!!!由於明天要考試的關係,只看了頭一分鐘,但已經很感嘆了!!!太美喇!!!太壯觀喇喇喇 !!!快點推出吧!!!

Hell, It's about time!


(後加)已經有 Youtube 版本了:第一段第二段第三段第四段。不過可以的話還是提議你去官網下載一個高解像度版本,看得比較暢快~!

4 comments:

  1. 我只有辦公室的 Linux,看不到 ~><~

    ReplyDelete
  2. 超正呀!
    一定要買!
    很期待能再與大家一較高下!

    ReplyDelete
  3. siuon:
    可以去 youtube 睇, 不過畫面較差, 無咁震撼~~~ 或者可以睇下有冇方法 send 個 video 俾你 :D

    x2: YEAH!!!! In the mean time, 可以決戰住 Broodwar 先... XDDD

    ReplyDelete
  4. 好呀
    好耐無打過喇

    ReplyDelete

HTML Tags allowed (e.g. <b>, <i>, <a>)